Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-06-2018 | Frictie | Uitgave 2/2018

Frictie
Kind & Adolescent Praktijk 2/2018

Tepels, rouw en Darwin

Tijdschrift:
Kind & Adolescent Praktijk > Uitgave 2/2018
Auteur:
Marcel van den Hout
Belangrijke opmerkingen
over de auteur Marcel van den Hout, hoogleraar klinische psychologie en experimentele psychopathologie, Universiteit Utrecht; klinisch psycholoog, Academisch Angstcentrum Altrecht, Utrecht. E: m.vandenhout@uu.nl.

Samenvatting

In de rubriek Frictie geven wisselende auteurs hun visie op een onderwerp dat discussie oproept, of kijken zij kritisch naar een misverstand of dilemma waar professionals in hun werk tegenaan lopen.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Kind & Adolescent Praktijk

Het vakblad Kind en Adolescent Praktijk biedt informatie die direct aansluit bij de dagelijkse praktijk van diagnostiek, behandeling en begeleiding. Kind en Adolescent Praktijk biedt ook een forum voor een kritische beschouwing van die dagelijkse praktijk en voor discussie over onderwerpen waarmee de professional te maken hebben.

Proefabonnement BSL Psychologie Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een proefabonnement heeft u toegang tot een aantal boeken, tijdschriften en een e-learning. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.


BSL Psychologie Totaal 1 maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 2/2018

Kind & Adolescent Praktijk 2/2018 Naar de uitgave

OriginalPaper

Vermijden

OriginalPaper

EMDR bij sexting

Gezien en Gelezen

Gezien en Gelezen

Psychobellettrie

Gedachten die verlammen

Uit de Praktijk

Een kind van zes