Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-06-2018 | Interview met Germie van den Berg | Uitgave 2/2018

Kind & Adolescent Praktijk 2/2018

‘Laat werelden van praktijk, beleid en onderzoek meer naar elkaar toe groeien’

Tijdschrift:
Kind & Adolescent Praktijk > Uitgave 2/2018
Auteur:
Anke Scheeren
Belangrijke opmerkingen
over de auteur dr. anke scheeren is ontwikkelingspsycholoog en gepromoveerd op onderzoek naar autismespectrumstoornissen. ze werkt als freelance journalist en schrijver.

Samenvatting

Germie van den berg is programmaleider effectiviteit en integrale jeugdhulp bij het nederlands jeugdinstituut. Ook is ze bij de gemeente amsterdam coördinator van de academische werkplaats netwerk effectief jeugdstelsel amsterdam. Ze breekt een lans voor hechte lokale samenwerking tussen beleid, praktijk en onderzoek.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Kind & Adolescent Praktijk

Het vakblad Kind en Adolescent Praktijk biedt informatie die direct aansluit bij de dagelijkse praktijk van diagnostiek, behandeling en begeleiding. Kind en Adolescent Praktijk biedt ook een forum voor een kritische beschouwing van die dagelijkse praktijk en voor discussie over onderwerpen waarmee de professional te maken hebben.

Proefabonnement BSL Psychologie Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een proefabonnement heeft u toegang tot een aantal boeken, tijdschriften en een e-learning. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.


BSL Psychologie Totaal 1 maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 2/2018

Kind & Adolescent Praktijk 2/2018 Naar de uitgave

Uit de Praktijk

Een kind van zes

Psychobellettrie

Gedachten die verlammen

OriginalPaper

Vermijden