Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-06-2017 | Uitgave 4/2017

GZ - Psychologie 4/2017

Tentoonstelling: ‘I only want to be happy’

Tijdschrift:
GZ - Psychologie > Uitgave 4/2017
Auteur:
Bohn Stafleu van Loghum

Samenvatting

Onlangs opende de nieuwe Dolhuys-tentoonstelling ‘Black and white and (some) kind of blue or I only want to be happy’. Deze bestaat uit de indringende beelden van fotograaf Annaleen Louwes, die zij maakte als artist-in-residence op een psychiatrische afdeling in New York. Voor haar drie maanden durende verblijf realiseerde Louwes zich dat zij er niet alleen de wereld van de psychiatrie, maar ook een voornamelijk zwarte gemeenschap binnentrad.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

GZ-Psychologie

GZ-Psychologie is een onafhankelijk tijdschrift en richt zich geheel op de snelgroeiende beroepsgroep van gz-psychologen, waarvan er inmiddels meer dan 15.000 zijn. GZ-Psychologie wil de identiteit en ...

Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 4/2017

GZ - Psychologie 4/2017 Naar de uitgave