Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-02-2018 | Proefschriftbespreking | Uitgave 2/2018

TBV – Tijdschrift voor Bedrijfs- en Verzekeringsgeneeskunde 2/2018

Stratum Corneum Biomarkers for Inflammatory Skin Diseases

Tijdschrift:
TBV – Tijdschrift voor Bedrijfs- en Verzekeringsgeneeskunde > Uitgave 2/2018
Auteur:
Frank Jungbauer
Belangrijke opmerkingen
Sjors Koppes. Promotoren: prof. dr. M.H.W. Frings-Dresen en prof. dr. T. Rustemeyer (VUmc). Copromotor: dr. S. Kezic. Universiteit van Amsterdam, 8 november 2017. ISBN 9789462337572.

Samenvatting

Het komt steeds vaker voor dat de patholoog en de arbeidsgeneeskundige (bedrijfsarts en verzekeringsarts) samenwerken. Het proefschrift van Sjors Koppes geeft aan dat deze samenwerking veel potentie heeft. Arbeidsdermatosen vormen al heel lang een van de meest voorkomende beroepsziekten. Het is fascinerend hoe onze huid ons beschermt en helpt in onze dagelijkse sociale contacten. Het is nog fascinerender hoe dat heel dunne laagje dode hoorncellen van het stratum corneum dat voor elkaar krijgt. Ongelooflijk wordt het als je beseft hoe vaak dat goed gaat!

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

TBV Online Plus

Leden van de NVAB en NVVG hebben naast een abonnement op het Tijdschrift voor Bedrijfs- en Verzekeringsgeneeskunde (TBV) ook online toegang tot vier tijdschriften.

TBV – Tijdschrift voor Bedrijfs- en Verzekeringsgeneeskunde

TBV is het Tijdschrift voor Bedrijfs- en Verzekeringsgeneeskunde. Kiest u voor TBV, dan blijft u op de hoogte van wetenschappelijke onderzoeken, praktijkonderzoeken, opinies, boekbesprekingen en nieuws van de vereniging.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 2/2018

TBV – Tijdschrift voor Bedrijfs- en Verzekeringsgeneeskunde 2/2018 Naar de uitgave

Nieuws

Nieuws