Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-12-2020 | Redactioneel | Uitgave 6/2020

Denkbeeld 6/2020

Stille kracht

Tijdschrift:
Denkbeeld > Uitgave 6/2020
Auteur:
Hugo van Waarde
Toen ik jaren geleden, een beetje onzeker, mijn eerste bijdrage naar Denkbeeld stuurde, was ik in eerste instantie aangenaam verrast dat het stuk daadwerkelijk werd geplaatst. Een tweede blik leerde dat het niet meer dezelfde tekst was als die ik had opgestuurd, integendeel, het artikel was veel beter dan wat ik had gewrocht! Maar wat was er nu precies anders? De inhoud leek eigenlijk nog exact zoals ik voor ogen had, maar het verhaal zat wel veel beter in elkaar. Er was geschoven met alinea's, er waren zinnen geschrapt of zinnen waren net iets anders geformuleerd. Niet zo bijzonder denkt u misschien, maar het effect was geweldig. Het was eigenlijk het artikel zoals ik het had willen schrijven. ...

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijf je als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen jouw vak. Met het online abonnement heb je toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kun je op je gemak en wanneer het jou het beste uitkomt verdiepen in jouw vakgebied.

Denkbeeld

Denkbeeld, het tijdschrift voor Psychogeriatrie, is een populair-wetenschappelijk opinieblad, waarin de oudere mens met psychogeriatrische problemen centraal staat.
Denkbeeld schenkt aandacht aan de oudere mens en de problemen die zich in de latere levensfase kunnen voordoen: van dementie tot angst, van achterdocht tot depressiviteit.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 6/2020

Denkbeeld 6/2020 Naar de uitgave