Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-12-2011 | Forum | Uitgave 6/2011

Psychopraktijk 6/2011

Socratisch motiveren: Een reactie en het laatste woord

Tijdschrift:
Psychopraktijk > Uitgave 6/2011
Auteur:
Drs. Riëtta Oberink
Belangrijke opmerkingen
In deze rubriek vindt u een discussie over een actuele of heikele kwestie.
Drs. H.H. Oberink, Gz-psycholoog, werkzaam bij de Universiteit van Amsterdam, Programmagroep Klinische psychologie en bij de afdeling Huisartsgeneeskunde van het AMC (h.h.oberink@uva.nl).
In PsychoPraktijk (2011, 4: 14-17) schreef Martin Appelo het artikel Socratisch motiveren bij gedoe over verandering. Riëtta Oberink stuurde ons een reactie op deze bijdrage. We plaatsen hieronder haar reactie en geven Martin Appelo het laatste woord.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

PsychoPraktijk

Hét vakblad voor professionals werkzaam in de psychologie, psychotherapie en psychiatrie. PsychoPraktijk informeert over recente ontwikkelingen en biedt handvatten om kennis en vakbekwaamheid te vergr ...

Proefabonnement BSL Psychologie Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een proefabonnement heeft u toegang tot een aantal boeken, tijdschriften en online nascholing. Denk hierbij aan één geaccrediteerde e-learning. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.


BSL Psychologie Totaal 1 maand gratis: € 0,-

Toon meer producten
Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 6/2011

Psychopraktijk 6/2011 Naar de uitgave

Onze Correspondent

Cultuursensitief werken