Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-02-2011 | Boekbespreking | Uitgave 1/2011

Standby 1/2011

Silke bij de tandenpoetsjuf

Tijdschrift:
Standby > Uitgave 1/2011
Auteur:
Lienke Neef
De Schisiswerkgroep Friesland (SWF) heeft in samenwerking met de BOSK het boekjeSilke bij de tandenpoetsjuf van Astrid Kuiper uitgegeven. Het boek gaat over mondverzorging bij kinderen met schisis en is bedoeld voor ouders met jonge kinderen die schisis hebben, maar het kan ook heel goed in bijvoorbeeld de klas van het kind gebruikt worden. Schrijfster Astrid Kuiper is preventieassistente bij het Centrum voor Bijzondere Tandheelkunde in het Medisch Centrum Leeuwarden. Ze ondersteunt de tandheelkundige zorg bij onder anderen jongeren voor wie de ‘gewone’ mondzorg niet volstaat. Dit boekje gaat over goede mondzorg, aangepast voor kinderen met schisis en heeft prachtige illustraties van Monique Beijer.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Standby

Standby is volledig afgestemd op het vakgebied van de tandartsassistent. Het geeft informatie over actuele ontwikkelingen in de tandheelkunde, behandelt praktijkvoorbeelden, geeft interessante achtergrondinformatie over arbeidsomstandigheden en bespreekt cursussen en vakliteratuur. Veel aandacht wordt besteed aan praktijkverhalen van andere assistenten en interviews met assistenten naar aanleiding van een stelling. Kortom, Standby is onmisbaar voor de tandartsassistent.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 1/2011

Standby 1/2011 Naar de uitgave

Nieuws

Nieuws

Nieuws

Nieuws

Column Ditte

Twilight zone?

Cursussen en opleidingen

Zendium Mondhygiënistendag

Editorial

Editorial