Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-02-2011 | Stelling | Uitgave 1/2011

Standby 1/2011

Tandartspraktijken vercommercialiseren

Tijdschrift:
Standby > Uitgave 1/2011
Auteur:
Marijke Simons
Uit de pers: ‘De overheid trekt zich steeds meer terug uit de zorg en streeft naar vrije marktwerking. De bezoekersfrequentie van de patiënt zal lager worden, behandelingen worden uitgesteld en er wordt prijskritisch naar noodzakelijke behandelingen gekeken. Door toegenomen praktijkkosten, technische innovaties en het vrijemarktdenken zal de tandheelkundige sector te maken krijgen met schaalvergroting en ketenvorming. Tandartspraktijken vercommercialiseren…’

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Standby

Standby is volledig afgestemd op het vakgebied van de tandartsassistent. Het geeft informatie over actuele ontwikkelingen in de tandheelkunde, behandelt praktijkvoorbeelden, geeft interessante achtergrondinformatie over arbeidsomstandigheden en bespreekt cursussen en vakliteratuur. Veel aandacht wordt besteed aan praktijkverhalen van andere assistenten en interviews met assistenten naar aanleiding van een stelling. Kortom, Standby is onmisbaar voor de tandartsassistent.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 1/2011

Standby 1/2011 Naar de uitgave

Nieuws

Nieuws

Editorial

Editorial

Cursussen en opleidingen

Zendium Mondhygiënistendag

Praktijkvoorbeeld

World Wide Teeth