Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-02-2011 | Lezersvraag | Uitgave 1/2011

Standby 1/2011

Hoelang moet je patiëntgegevens bewaren?

Tijdschrift:
Standby > Uitgave 1/2011
Auteur:
Lienke Neef
Een patiënt informeerde naar zijn patiëntgegevens. Het bleek om gegevens te gaan van ongeveer 10 jaar geleden. De praktijk waarin ik werkzaam ben, heeft 8 jaar geleden de praktijk van een tandarts die met pensioen ging, overgenomen. De patiëntgegevens van de patiënten die niet overgenomen werden, zijn bewaard en opgeslagen op zolder. Het was voor mij een hele klus om de kaart te vinden. Hoelang moet je patiëntgegevens bewaren en hoe je kun dat het beste doen?

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Standby

Standby is volledig afgestemd op het vakgebied van de tandartsassistent. Het geeft informatie over actuele ontwikkelingen in de tandheelkunde, behandelt praktijkvoorbeelden, geeft interessante achtergrondinformatie over arbeidsomstandigheden en bespreekt cursussen en vakliteratuur. Veel aandacht wordt besteed aan praktijkverhalen van andere assistenten en interviews met assistenten naar aanleiding van een stelling. Kortom, Standby is onmisbaar voor de tandartsassistent.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 1/2011

Standby 1/2011 Naar de uitgave

Nieuws

Nieuws

Praktijkvoorbeeld

World Wide Teeth

Nieuws

Nieuws