Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-02-2017 | In gesprek met | Uitgave 1-2/2017

GZ - Psychologie 1-2/2017

Rudi de Raedt: ‘De combinatie van neurostimulatie met cognitieve trainingen is veelbelovend’

Tijdschrift:
GZ - Psychologie > Uitgave 1-2/2017
Auteur:
Gerard Van der Veer
Belangrijke opmerkingen
In deze rubriek vertelt iemand uit de GGZ of de academische wereld over zijn of haar ervaringen. Gerard van der Veer is publicist.

Samenvatting

Rudi de Raedt is hoogleraar Klinische Psychologie aan de Universiteit Gent. Hij doet neurobiologisch onderzoek naar de onderliggende mechanismen van depressie. Een van zijn ambities is om neurocognitieve interventies voor depressie te ontwikkelen. Een interview over de stand van zaken in neurocognitief onderzoek naar depressie.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

GZ-Psychologie

GZ-Psychologie is een onafhankelijk tijdschrift en richt zich geheel op de snelgroeiende beroepsgroep van gz-psychologen, waarvan er inmiddels meer dan 15.000 zijn. GZ-Psychologie wil de identiteit en ...

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 1-2/2017

GZ - Psychologie 1-2/2017 Naar de uitgave

Gesignaleerd

Gesignaleerd

OriginalPaper

How to disappear?