Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-05-2010 | kindertandheelkunde | Uitgave 5/2010

Tandartspraktijk 5/2010

Resultaat restauratieve interventie teleurstellend

Kindertandheelkunde - Casus 21

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 5/2010
Auteur:
dr. R.J.M. Gruythuysen
Belangrijke opmerkingen
tandarts
Maya is vier jaar als zij in maart 2005 met haar moeder de tandarts bezoekt. Deze verwijst haar met de mededeling: ‘Controle lukt niet. Cariës ter plaatse van 74 distaal en 85. Gaarne sanering.’ In de weekenddienst vlak na de verwijzing wordt de 85 occlusaal gerestaureerd met de mededeling: ‘Het is niet zeker of alle cariës is verwijderd.’

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 5/2010

Tandartspraktijk 5/2010 Naar de uitgave

agenda

Agenda

redactioneel

Recensies