Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-05-2010 | restauratieve tandheelkunde | Uitgave 5/2010

Tandartspraktijk 5/2010

Engeland loopt achter in het vervaardigen van composietrestauraties

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 5/2010
Auteur:
Bohn Stafleu van Loghum
In het Verenigd Koninkrijk worden in de molaarstreek minder vaak composietrestauraties vervaardigd dan in vergelijkbare landen. Dit is onder meer te wijten aan het honoreringssysteem. Bovendien werd, in ieder geval tot voor enkele jaren, beperkt onderwijs gegeven in het vervaardigen van composietrestauraties. Reden voor het doen van onderzoek naar de opvattingen van tandartsen over composietrestauraties in premolaren en molaren en naar de toegepaste behandeltechnieken.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 5/2010

Tandartspraktijk 5/2010 Naar de uitgave

redactioneel

Recensies