Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-12-2014 | Redactioneel | Uitgave 4/2014

Verslaving 4/2014

Redactioneel

Tijdschrift:
Verslaving > Uitgave 4/2014
Auteur:
Gerard M. Schippers

Samenvatting

Politiek kan choquerend zijn. Hebben we een minister die met succes de uit de hand lopende zorgkosten weet te bedwingen, blijkt ze er tevens verschrikkelijke opvattingen over preventie en “eigen verantwoordelijkheid” op na te houden. Getuige althans haar weerstand tegen het (verder) beperken van alcohol- en tabaksverkoop en preventieve interventies.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

BSL Academy mbo Verzorging en Verpleegkunde

Tijdschrift Verslaving

Het tijdschrift Verslaving belicht de achtergronden van de dagelijkse beroepspraktijk in de verslavingszorg. Verslaving biedt toegankelijke en gedegen informatie over de preventie, de behandeling en de maatschappelijke opvang van verslaafden. Daarnaast besteedt het aandacht aan de verslavende middelen zelf en aan de omgang met verslaafden.

Toon meer producten
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 4/2014

Verslaving 4/2014 Naar de uitgave