Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-06-2014 | Redactioneel | Uitgave 2/2014

Verslaving 2/2014

Redactioneel

Tijdschrift:
Verslaving > Uitgave 2/2014
Auteur:
Gerard M. Schippers

Samenvatting

Dit jaar kozen de psychiaters voor hun massale voorjaarscongres het thema motivatie en gaven daarbinnen het onderwerp verslaving een centrale plaats. Een van de tekenen van de erkenning voor de ontwikkeling in ons vakgebied. Erkenning viel ook te beurt aan de afdelingen curatieve verslavingszorg voor volwassenen van de Jellinek (Arkin) in Amsterdam en Hilversum.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

BSL Academy mbo Verzorging en Verpleegkunde

Tijdschrift Verslaving

Het tijdschrift Verslaving belicht de achtergronden van de dagelijkse beroepspraktijk in de verslavingszorg. Verslaving biedt toegankelijke en gedegen informatie over de preventie, de behandeling en de maatschappelijke opvang van verslaafden. Daarnaast besteedt het aandacht aan de verslavende middelen zelf en aan de omgang met verslaafden.

Toon meer producten
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 2/2014

Verslaving 2/2014 Naar de uitgave