Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-04-2020 | Implementatie | Uitgave 2/2020

TPO - De Praktijk 2/2020

Pneumokokken- vaccinatie voor volwassenen

Tijdschrift:
TPO - De Praktijk > Uitgave 2/2020
Auteur:
Josien van Wijk
In het najaar van 2020 start het Nationaal Programma Pneumokokkenvaccinatie Volwassenen (NPPV). Veel patiënten die bij je op het spreekuur komen, behoren tot de patiëntengroepen die in aanmerking komen voor vaccinatie. In dit artikel lees je de antwoorden op eventuele vragen. ...

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Daarnaast vindt u praktijkgerichte nascholing: geaccrediteerde e-learnings, web-tv’s en toetsen. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

TPO De Praktijk

TPO De Praktijk is het tijdschrift voor praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die zich graag ontwikkelen in hun vak. In het tijdschrift vindt u casuïstiek, achtergrondartikelen over aandoeningen en de laatste wetenschappelijke inzichten. Ook brengt de redactie actualiteiten, inspirerende interviews en reportages over interessante projecten.
Het tijdschrift wordt samengesteld door een vakkundige reactie, die bestaat uit praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die dagelijks in de praktijk werken.
TPO De Praktijk is een uitgave van het Nederlands Huisartsengenootschap en uitgeverij Bohn Stafleu van Loghum, in samenwerking met de afdeling Praktijkverpleegkundigen en Praktijkondersteuners van V&VN.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 2/2020

TPO - De Praktijk 2/2020 Naar de uitgave

Kennisquiz vragen

Weet je dit?

Lezen/kijken/zoeken

Gezond ouder worden

Journaal

journaal

Kennisquiz antwoorden

Antwoorden