Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-04-2020 | Interview | Uitgave 2/2020

TPO - De Praktijk 2/2020

NVvPO en V&VN werken meer samen

Tijdschrift:
TvPO > Uitgave 2/2020
Auteur:
Ellis van Atten
Twee vrouwen zijn geconcentreerd in overleg en lijken niet gestoord te kunnen worden. Het zijn voorzitters Gertrud van Vulpen, V&VN afdeling Praktijkverpleegkundigen en Praktijkondersteuners, en Petra Portengen, NVvPO, die even tijd hebben vrijgemaakt om te vertellen over hun samenwerking, die in 2017 voorzichtig begon. ...

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal blijft u op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in uw vak en bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot zo'n 30 boeken huisartsgeneeskunde en 3 vaktijdschriften. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

TPO De Praktijk

TPO De Praktijk is het tijdschrift voor praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die zich graag ontwikkelen in hun vak. In het tijdschrift vindt u casuïstiek, achtergrondartikelen over aandoeningen en de laatste wetenschappelijke inzichten. Ook brengt de redactie actualiteiten, inspirerende interviews en reportages over interessante projecten.
Het tijdschrift wordt samengesteld door een vakkundige reactie, die bestaat uit praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die dagelijks in de praktijk werken.
TPO De Praktijk is een uitgave van het Nederlands Huisartsengenootschap en uitgeverij Bohn Stafleu van Loghum, in samenwerking met de afdeling Praktijkverpleegkundigen en Praktijkondersteuners van V&VN.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 2/2020

TPO - De Praktijk 2/2020 Naar de uitgave

Kennisquiz vragen

Weet je dit?

Journaal

journaal

Redactioneel

In de greep