Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-11-2010 | Column | Uitgave 7/2010

GZ - Psychologie 7/2010

Over emoties en politiek1

Tijdschrift:
GZ - Psychologie > Uitgave 7/2010
Auteur:
Jan Derksen
Belangrijke opmerkingen
1 Met dank aan Dr. Ton Bernts voor onze gesprekken hierover

Samenvatting

De gz-psycholoog is bij uitstek getraind in het hanteren van de intermenselijke relatie. Deze relatie bevat ons gereedschap. De gz-psycholoog, klinisch psycholoog en psychotherapeut weten hoe ze emoties en gevoelens kunnen oproepen, begrijpen, evalueren en beïnvloeden. Dit vormt in belangrijke mate de kern van ons werk; mensen met een emotieregulatieprobleem helpen dit op te lossen, te verbeteren of tenminste dit te versoepelen.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

GZ-Psychologie

GZ-Psychologie is een onafhankelijk tijdschrift en richt zich geheel op de snelgroeiende beroepsgroep van gz-psychologen, waarvan er inmiddels meer dan 15.000 zijn. GZ-Psychologie wil de identiteit en ...

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 7/2010

GZ - Psychologie 7/2010 Naar de uitgave