Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-07-2013 | In de praktijk | Uitgave 4/2013

Podosophia 4/2013

Open houding werkt het beste

Tijdschrift:
Podosophia > Uitgave 4/2013
Auteur:
Nel van Beelen
Belangrijke opmerkingen
Tekst: Nel van Beelen, redacteur

Samenvatting

In Nederland wonen zo’n 3,5 miljoen mensen van allochtone herkomst, van wie 2 miljoen uit nietwesterse landen. Steeds meer migranten met voetproblemen weten de weg naar de podotherapeut te vinden, niet alleen in voetenpoli’s, maar ook in de zelfstandige praktijk. Er komen geen signalen binnen bij de NVvP dat podotherapeuten het werken met migranten lastig vinden. Ook is er in Nederland nog geen onderzoek gedaan naar knelpunten in de podotherapeutische behandeling van migranten. In de algemene literatuur over migranten in de gezondheidszorg is echter veel te vinden over mogelijke knelpunten in de voetzorg.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Podotherapeut Totaal

Binnen de bundel kunt u gebruik maken van boeken, tijdschriften, e-learnings, web-tv's en uitlegvideo's. BSL Podotherapeut Totaal is overal toegankelijk; via uw PC, tablet of smartphone.

Podosophia

Podosophia stelt zich ten doel de beroepsgroep van podotherapeuten te voorzien van informatie die nodig is voor het inhoudelijk uitoefenen van het vak en het voeren van de praktijk. Daarbij is ook rui ...

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 4/2013

Podosophia 4/2013 Naar de uitgave

Visie

Omslag

Biomechanica & Bewegingsanalyse

Spiermomenten tijdens het lopen