Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

20-02-2018 | Opinie | Uitgave 3/2018

Huisarts en wetenschap 3/2018

Hanteer de Witte Raven-aanpak

Tijdschrift:
Huisarts en wetenschap > Uitgave 3/2018
Auteurs:
Yvonne van Leeuwen, Erik Stolper
Belangrijke opmerkingen
Van Leeuwen Y, Stolper E. Hanteer de Witte Raven-aanpak. Huisarts Wet 2018;61[3]:61. https://doi.org/10.1007/s12445-018-0065-8.

Samenvatting

Graag reageren wij op het artikel ‘EBM-onderwijs in de praktijk: moeilijker dan gedacht.’1 Niet vaak zie je gerandomiseerde trials in het onderwijs met ook nog zo’n geringe uitval van deelnemers en data. Prima, die invloed van epidemiologen!

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal blijft u op de hoogte van actuele ontwikkelingen in uw vak en bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot zo'n 30 boeken en 3 vakbladen Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

Huisarts en Wetenschap

Dit vierwekelijks verschijnend tijdschrift van het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG) geeft informatie die een bijdrage levert aan het wetenschappelijk fundament van de huisartsgeneeskunde.

Proefabonnement BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Met het proefabonnement krijgt u toegang tot: één geaccrediteerde web-tv en tien interessante boektitels. 


BSL Huisarts Totaal 1 maand gratis:  € 0,-

Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 3/2018

Huisarts en wetenschap 3/2018 Naar de uitgave