Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

19-02-2018 | Nieuws | Uitgave 3/2018

Huisarts en wetenschap 3/2018

Samenwerking bij verminderde nierfunctie

Tijdschrift:
Huisarts en wetenschap > Uitgave 3/2018
Auteurs:
Mette Heringa, Annemieke Floor-Schreudering, Peter de Smet, Marcel Bouvy
Belangrijke opmerkingen
SIR Institute for Pharmacy Practice and Policy, Leiden: dr. M. Heringa, dr. A. Floor-Schreudering; Radboud Universiteit Nijmegen: prof.dr. P. de Smet, hoogleraar Kwaliteit van de Farmaceutische Patiëntenzorg,); Universiteit Utrecht: prof. dr. M. Bouvy, hoogleraar Farmaceutische Patiëntenzorg.

Samenvatting

In het nieuwsbericht ‘Nierfunctiebepaling in de apotheek is onnodig’ over een door ons uitgevoerd onderzoek concludeert de auteur dat nierfunctiebepaling in de apotheek geen toegevoegde waarde heeft.1,2 Bovendien stelt hij dat met FTO-afspraken nierfunctiebepaling in de apotheek overbodig kan worden. Wij onderschrijven het belang van goede afspraken, maar in onze optiek is dat niet voldoende.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Daarnaast vindt u praktijkgerichte nascholing: geaccrediteerde e-learnings, web-tv’s en toetsen. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

Huisarts en Wetenschap

Dit vierwekelijks verschijnend tijdschrift van het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG) geeft informatie die een bijdrage levert aan het wetenschappelijk fundament van de huisartsgeneeskunde.

Proefabonnement BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Met het proefabonnement krijgt u toegang tot: één geaccrediteerde web-tv en tien interessante boektitels. 


BSL Huisarts Totaal 1 maand gratis:  € 0,-

Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 3/2018

Huisarts en wetenschap 3/2018 Naar de uitgave

Nascholing

Syfilis