Skip to main content
Top
Gepubliceerd in:

01-10-2019 | Nieuws

Nieuws

Auteur: Bohn Stafleu van Loghum

Gepubliceerd in: Huisarts en wetenschap | Uitgave 10/2019

Log in om toegang te krijgen
share
DELEN

Deel dit onderdeel of sectie (kopieer de link)

  • Optie A:
    Klik op de rechtermuisknop op de link en selecteer de optie “linkadres kopiëren”
  • Optie B:
    Deel de link per e-mail

Samenvatting

Verschillende omgevingsinterventies verlagen de consumptie van suikerhoudende dranken. Te denken valt aan: suikerhoudende dranken labelen, duurder maken, minder beschikbaar stellen op scholen, en gezo ndere alternatieven aanbieden in restaurants, winkels en thuis. Dat blijkt uit een cochranereview. Hier ligt een taak voor de overheid en het bedrijfsleven.
Metagegevens
Titel
Nieuws
Auteur
Bohn Stafleu van Loghum
Publicatiedatum
01-10-2019
Uitgeverij
Bohn Stafleu van Loghum
Gepubliceerd in
Huisarts en wetenschap / Uitgave 10/2019
Print ISSN: 0018-7070
Elektronisch ISSN: 1876-5912
DOI
https://doi.org/10.1007/s12445-019-0284-7

Andere artikelen Uitgave 10/2019

Huisarts en wetenschap 10/2019 Naar de uitgave