Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-06-2018 | Interview | Uitgave 3/2018

TPO - De Praktijk 3/2018

Positieve benadering bij leefstijladviezen werkt

Tijdschrift:
TPO - De Praktijk > Uitgave 3/2018
Auteur:
Sietsche van Gunst
Belangrijke opmerkingen
Sietsche van Gunst
Kernredactielid TPO De Praktijk

Samenvatting

Net als alle andere praktijkondersteuners in de huisartsenzorg geeft Jacqueline van der Gouw, praktijkondersteuner in gezondheidscentrum De Heeze in Apeldoorn, veel leefstijladviezen. Ook zij ervaart dat er altijd mensen zijn bij wie de adviezen geen effect hebben. Haar ervaring is dat een andere benaderingswijze van de patiënt, maar ook van jezelf, het verschil kan maken.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Daarnaast vindt u praktijkgerichte nascholing: geaccrediteerde e-learnings, web-tv’s en toetsen. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

TPO De Praktijk

TPO De Praktijk is het tijdschrift voor praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die zich graag ontwikkelen in hun vak. In het tijdschrift vindt u casuïstiek, achtergrondartikelen over aandoeningen en de laatste wetenschappelijke inzichten. Ook brengt de redactie actualiteiten, inspirerende interviews en reportages over interessante projecten.
Het tijdschrift wordt samengesteld door een vakkundige reactie, die bestaat uit praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die dagelijks in de praktijk werken.
TPO De Praktijk is een uitgave van het Nederlands Huisartsengenootschap en uitgeverij Bohn Stafleu van Loghum, in samenwerking met de afdeling Praktijkverpleegkundigen en Praktijkondersteuners van V&VN.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 3/2018

TPO - De Praktijk 3/2018 Naar de uitgave

Kennisquiz

Weet je dit?

Implementatie

Maatwerk bij CVRM

Journaal

Journaal