Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-02-2013 | Redactioneel | Uitgave 1/2013

Denkbeeld 1/2013

Oud en Nieuw

Tijdschrift:
Denkbeeld > Uitgave 1/2013
Auteur:
Frans Hoogeveen
Belangrijke opmerkingen
Hoofdredacteur
hoofdredacteur van Denkbeeld
psycholoog in de zorg voor mensen met dementie bij Florence in Den Haag
De redactie is, kortom, enthousiast over de make-over-met-behoud-vankarakter die de 25-jarige heeft ondergaan. Graag horen wij ook van u, lezer, hoe u over de nieuwe Denkbeeld denkt: Denkbeeld@bsl.nl.
Beste lezer, Ik schrijf dit redactioneel op 1 januari 2013. Mijn eerste ingeving is dan ook u een voorspoedig 2013 toe te wensen. Tegelijk realiseer ik me dat u dit eerste nummer van Denkbeeld pas eind februari onder ogen krijgt. Toch doe ik het. Ooit wel eens zo’n late nieuwjaarswens gehad? U merkt het: Denkbeeld, altijd verrassend!

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijf je als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen jouw vak. Met het online abonnement heb je toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kun je op je gemak en wanneer het jou het beste uitkomt verdiepen in jouw vakgebied.

Denkbeeld

Denkbeeld, het tijdschrift voor Psychogeriatrie, is een populair-wetenschappelijk opinieblad, waarin de oudere mens met psychogeriatrische problemen centraal staat.
Denkbeeld schenkt aandacht aan de oudere mens en de problemen die zich in de latere levensfase kunnen voordoen: van dementie tot angst, van achterdocht tot depressiviteit.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 1/2013

Denkbeeld 1/2013 Naar de uitgave

Report

Zorg 2.0