Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-02-2013 | Redactioneel | Uitgave 1/2013

Denkbeeld 1/2013

Oud en Nieuw

Tijdschrift:
Denkbeeld > Uitgave 1/2013
Auteur:
Frans Hoogeveen
Belangrijke opmerkingen
Hoofdredacteur
hoofdredacteur van Denkbeeld
psycholoog in de zorg voor mensen met dementie bij Florence in Den Haag
De redactie is, kortom, enthousiast over de make-over-met-behoud-vankarakter die de 25-jarige heeft ondergaan. Graag horen wij ook van u, lezer, hoe u over de nieuwe Denkbeeld denkt: Denkbeeld@bsl.nl.
Beste lezer, Ik schrijf dit redactioneel op 1 januari 2013. Mijn eerste ingeving is dan ook u een voorspoedig 2013 toe te wensen. Tegelijk realiseer ik me dat u dit eerste nummer van Denkbeeld pas eind februari onder ogen krijgt. Toch doe ik het. Ooit wel eens zo’n late nieuwjaarswens gehad? U merkt het: Denkbeeld, altijd verrassend!

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Denkbeeld

Denkbeeld, het tijdschrift voor Psychogeriatrie, is een populair-wetenschappelijk opinieblad, waarin de oudere mens met psychogeriatrische problemen centraal staat.
Denkbeeld schenkt aandacht aan de oudere mens en de problemen die zich in de latere levensfase kunnen voordoen: van dementie tot angst, van achterdocht tot depressiviteit.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 1/2013

Denkbeeld 1/2013 Naar de uitgave

Report

Zorg 2.0

Kleinbeeld

Dementie app