Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-10-2015 | Column | Uitgave 5/2015

Psychopraktijk 5/2015

M’n huis uit!

Tijdschrift:
Psychopraktijk > Uitgave 5/2015
Auteurs:
Inès Hendriks, Sabine Meijwaard
Belangrijke opmerkingen
Inès Hendriks & Sabine Meijwaard
MSc Meijwaard en MSc Hendriks zijn beiden MST-CAN-therapeut in de Viersprong in Amsterdam.
De namen van de personen in deze column zijn geanonimiseerd.
MST-CAN (Multi System Therapy Child Abuse and Neglect) is een intensief behandelprogramma voor gezinnen waar kindermishandeling en verwaarlozing spelen en uithuisplaatsing van kinderen dreigt.

Samenvatting

[‘Hoi Inès, Marvin komt m’n huis niet meer in. Hij heeft weer geblowd. Staat voor mijn deur. Ik ben er klaar mee.’] Deze WhatsApp van vader Rudi komt binnen precies wanneer ik mijn auto voor de deur van het gezin parkeer. Ik bel Rudi, die geagiteerd opneemt: ‘Ik zet hem nu buiten.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

PsychoPraktijk

Hét vakblad voor professionals werkzaam in de psychologie, psychotherapie en psychiatrie. PsychoPraktijk informeert over recente ontwikkelingen en biedt handvatten om kennis en vakbekwaamheid te vergr ...

Proefabonnement BSL Psychologie Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een proefabonnement heeft u toegang tot een aantal boeken, tijdschriften en online nascholing. Denk hierbij aan één geaccrediteerde e-learning. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.


BSL Psychologie Totaal 1 maand gratis: € 0,-

Toon meer producten
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 5/2015

Psychopraktijk 5/2015 Naar de uitgave