Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-11-2010 | Nagelaandoeningen | Uitgave 6/2010

Podosophia 6/2010

Loslatende nagels

Tijdschrift:
Podosophia > Uitgave 6/2010
Auteurs:
Johan Toonstra, Anton de Groot
Belangrijke opmerkingen

Tekst en foto’s

Johan Toonstra, dermatoloog en Anton de Groot, arts

Sammenvating

Bohn Stafleu van Loghum geeft aan het einde van dit jaar het boek Nagelaandoeningen. Handboek voor pedicures, podotherapeuten en andere voetspecialisten uit. Dit naslagwerk is geschreven door dr. Johan Toonstra, dermatoloog en dr. Anton C. de Groot, arts, die eerder al het succesvolle boek Voeten en huid schreven. In het boek worden (nagenoeg) alle afwijkingen die aan nagels en de andere weefsels van het nagelapparaat kunnen optreden, besproken. Met die informatie bent u in staat om gerichter en beter uw cliënten met afwijkingen aan de nagels te diagnosticeren, adviseren en eventueel behandelen. Podosophia licht een tipje van de sluier op. In dit artikel aandacht voor loslatende nagels.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Podotherapeut Totaal

Binnen de bundel kunt u gebruik maken van boeken, tijdschriften, e-learnings, web-tv's en uitlegvideo's. BSL Podotherapeut Totaal is overal toegankelijk; via uw PC, tablet of smartphone.

Podosophia

Podosophia stelt zich ten doel de beroepsgroep van podotherapeuten te voorzien van informatie die nodig is voor het inhoudelijk uitoefenen van het vak en het voeren van de praktijk. Daarbij is ook rui ...

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 6/2010

Podosophia 6/2010 Naar de uitgave