Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-02-2020 | Redactioneel | Uitgave 1/2020

TPO - De Praktijk 1/2020

Loslaten?

Tijdschrift:
TvPO > Uitgave 1/2020
Auteur:
Sietsche van Gunst
Frustratie alom als een patiënt met COPD maar blijft roken. Je zou hem naar het dichtstbijzijnde SMR-programma willen slepen! Of die patiënt met een torenhoog LDL-cholesterol die geen statines wil, omdat hij heeft gelezen dat die slecht voor je zijn. Elk consult trek je alles uit de kast om hem op andere gedachten te brengen, maar het lukt niet. Waarom doen patiënten niet wat je zegt? Jij bent toch de expert en je wilt toch het beste voor ze? ...

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal blijft u op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in uw vak en bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot zo'n 30 boeken huisartsgeneeskunde en 3 vaktijdschriften. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

TPO De Praktijk

TPO De Praktijk is het tijdschrift voor praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die zich graag ontwikkelen in hun vak. In het tijdschrift vindt u casuïstiek, achtergrondartikelen over aandoeningen en de laatste wetenschappelijke inzichten. Ook brengt de redactie actualiteiten, inspirerende interviews en reportages over interessante projecten.
Het tijdschrift wordt samengesteld door een vakkundige reactie, die bestaat uit praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die dagelijks in de praktijk werken.
TPO De Praktijk is een uitgave van het Nederlands Huisartsengenootschap en uitgeverij Bohn Stafleu van Loghum, in samenwerking met de afdeling Praktijkverpleegkundigen en Praktijkondersteuners van V&VN.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 1/2020

TPO - De Praktijk 1/2020 Naar de uitgave

Journaal

Journaal