Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-02-2020 | Educatie | Uitgave 1/2020

TPO - De Praktijk 1/2020

GHB: een verborgen probleem

Tijdschrift:
TvPO > Uitgave 1/2020
Auteurs:
Anouk Klootwijk, Sanne Terlien, Thomas Nijdam, Dr. Esther Croes
Steeds meer mensen gebruiken de illegale drug GHB. Dat is niet zonder problemen. Gebruikers hebben vaak acuut medische zorg nodig, omdat ze in coma raken. Bovendien is het middel buitengewoon verslavend. In dit artikel, het tweede deel uit de serie Verslavingen, beschrijven de auteurs de acute en chronische problemen bij GHB-gebruik. ...

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal blijft u op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in uw vak en bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot zo'n 30 boeken huisartsgeneeskunde en 3 vaktijdschriften. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

TPO De Praktijk

TPO De Praktijk is het tijdschrift voor praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die zich graag ontwikkelen in hun vak. In het tijdschrift vindt u casuïstiek, achtergrondartikelen over aandoeningen en de laatste wetenschappelijke inzichten. Ook brengt de redactie actualiteiten, inspirerende interviews en reportages over interessante projecten.
Het tijdschrift wordt samengesteld door een vakkundige reactie, die bestaat uit praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die dagelijks in de praktijk werken.
TPO De Praktijk is een uitgave van het Nederlands Huisartsengenootschap en uitgeverij Bohn Stafleu van Loghum, in samenwerking met de afdeling Praktijkverpleegkundigen en Praktijkondersteuners van V&VN.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 1/2020

TPO - De Praktijk 1/2020 Naar de uitgave

Kennisquiz vragen

Vragen