Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-02-2020 | Interview | Uitgave 1/2020

TPO - De Praktijk 1/2020

Zelfmanagement bij thuiswonende ouderen

Tijdschrift:
TPO - De Praktijk > Uitgave 1/2020
Auteur:
Sietsche van Gunst
Zelfmanagement past in de nieuwe opvatting van goede gezondheidszorg, maar plaatst zorgverleners soms voor dilemma's. Marian van het Bolscher, hoofddocent Verpleegkunde en onderzoeker, deed onderzoek naar zelfmanagement bij thuiswonende ouderen. Voor betere begripsbepaling en strategieontwikkeling raadt ze teams aan regelmatig met elkaar te overleggen. ...

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Daarnaast vindt u praktijkgerichte nascholing: geaccrediteerde e-learnings, web-tv’s en toetsen. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

TPO De Praktijk

TPO De Praktijk is het tijdschrift voor praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die zich graag ontwikkelen in hun vak. In het tijdschrift vindt u casuïstiek, achtergrondartikelen over aandoeningen en de laatste wetenschappelijke inzichten. Ook brengt de redactie actualiteiten, inspirerende interviews en reportages over interessante projecten.
Het tijdschrift wordt samengesteld door een vakkundige reactie, die bestaat uit praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die dagelijks in de praktijk werken.
TPO De Praktijk is een uitgave van het Nederlands Huisartsengenootschap en uitgeverij Bohn Stafleu van Loghum, in samenwerking met de afdeling Praktijkverpleegkundigen en Praktijkondersteuners van V&VN.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 1/2020

TPO - De Praktijk 1/2020 Naar de uitgave

Journaal

Journaal

Redactioneel

Loslaten?