Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-04-2013 | journaal | Uitgave 4/2013

Huisarts en wetenschap 4/2013

Leidt werkstress tot een verhoogd risico op kanker?

Tijdschrift:
Huisarts en wetenschap > Uitgave 4/2013
Auteur:
Just Eekhof
Belangrijke opmerkingen
Heikkilä K, et al. Work stress and risk of cancer: meta-analysis of 5700 incident cancer events in 116 000 European men and women. BMJ 2013;346:f165.
Ooit iemand op zijn sterfbed horen zeggen: wat jammer dat ik niet meer heb gewerkt in mijn leven? Toch zijn we allemaal maar druk, druk, druk met ons werk. Werkstress verhoogt het risico op hart- en vaatziekten en op diabetes. Een recent verschenen metaanalyse geeft aan dat werkstress het risico op het krijgen van kanker niet vergroot.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Daarnaast vindt u praktijkgerichte nascholing: geaccrediteerde e-learnings, web-tv’s en toetsen. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

Huisarts en Wetenschap

Dit vierwekelijks verschijnend tijdschrift van het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG) geeft informatie die een bijdrage levert aan het wetenschappelijk fundament van de huisartsgeneeskunde.

Proefabonnement BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Met het proefabonnement krijgt u toegang tot: één geaccrediteerde web-tv en tien interessante boektitels. 


BSL Huisarts Totaal 1 maand gratis:  € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 4/2013

Huisarts en wetenschap 4/2013 Naar de uitgave

Kennistoets Antwoorden

Kennistoets: Antwoorden