Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

16-06-2020 | Onderzoek | Uitgave 7/2020

Huisarts en wetenschap 7/2020

Kernwaarden van Nederlandse huisartsen in internationaal perspectief

Tijdschrift:
Huisarts en wetenschap > Uitgave 7/2020
Auteurs:
Peter Groenewegen, Willemijn Schäfer, François Schellevis, Wienke Boerma
Belangrijke opmerkingen
Groenewegen P, Schäfer W, Schellevis F, Boerma W. De kernwaarden van Nederlandse huisartsen in internationaal perspectief. Huisarts Wet 2020;63(7):57-61. DOI:10.007/s12445-020-0760-0.
Mogelijke belangenverstrengeling: de gegevensverzameling is mede gefinancierd door de Europese Commissie binnen het Zevende Kader Programma (grant nummer 242141).

Samenvatting

Als huisarts doen we ons best om de kernwaarden van de huisartsenzorg in de praktijk te brengen. Vergeleken met andere landen doen we dat goed. Dat blijkt uit een analyse van een grootscheeps internationaal onderzoek onder huisartsen en hun patiënten.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

DocsOnline – Vakinformatie voor huisartsen

Met DocsOnline blijft u op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in uw vak en bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot zo'n 30 boeken huisartsgeneeskunde en 3 vaktijdschriften. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

Huisarts en Wetenschap

Dit vierwekelijks verschijnend tijdschrift van het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG) geeft informatie die een bijdrage levert aan het wetenschappelijk fundament van de huisartsgeneeskunde.

Proefabonnement BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Met het proefabonnement krijgt u toegang tot: één geaccrediteerde web-tv en tien interessante boektitels. 


BSL Huisarts Totaal 1 maand gratis:  € 0,-

Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 7/2020

Huisarts en wetenschap 7/2020 Naar de uitgave