Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

08-06-2020 | Redactioneel | Uitgave 7/2020

Huisarts en wetenschap 7/2020

Een grens is eigenlijk een wens…

Tijdschrift:
Huisarts en wetenschap > Uitgave 7/2020
Auteur:
Huisarts en Wetenschap

Samenvatting

Hoe hadden we een jaar geleden, toen we begonnen met de eerste brainstorm voor dit themanummer, kunnen bedenken welke lading het woord grens zou krijgen in 2020? Dat onze landsgrenzen vrijwel zouden sluiten. Dat we niet meer zomaar in auto of vliegtuig konden stappen voor een vakantie of een congres. Dat de grens tussen eerste en tweede lijn door deze pandemie vervaagt. Dat we in de praktijk enerzijds scherpe grenzen trekken en anderzijds grenzen verleggen door geen handen te schudden, handschoenen en doktersjas te gebruiken bij lichamelijk onderzoek en patiënten telefonisch of via de webcam te helpen die we eerder absoluut hadden willen zien. Dat de stress ons soms ook confronteert met onze eigen menselijke grenzen.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

DocsOnline – Vakinformatie voor huisartsen

Met DocsOnline blijft u op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in uw vak en bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot zo'n 30 boeken huisartsgeneeskunde en 3 vaktijdschriften. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

Huisarts en Wetenschap

Dit vierwekelijks verschijnend tijdschrift van het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG) geeft informatie die een bijdrage levert aan het wetenschappelijk fundament van de huisartsgeneeskunde.

Proefabonnement BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Met het proefabonnement krijgt u toegang tot: één geaccrediteerde web-tv en tien interessante boektitels. 


BSL Huisarts Totaal 1 maand gratis:  € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 7/2020

Huisarts en wetenschap 7/2020 Naar de uitgave