Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-12-2011 | Implementatie | Uitgave 6/2011

TPO - De Praktijk 6/2011

‘Je moet je eigen krenten in de pap creëren!’

Huisarts Bert van Bremen en praktijkondersteuner Jeanet Scheper over het PreventieConsult:

Tijdschrift:
TPO - De Praktijk > Uitgave 6/2011
Auteur:
Ans Stalenhoef
In de huisartsenpraktijk in De Wijk bij Meppel zijn huisarts Bert van Bremen en praktijkondersteuner Jeanet Scheper al twaalf jaar bezig met het PreventieConsultavant la lettre. Niet alleen vinden zij actieve preventie zeer nuttig, ze zijn beiden ook trots op wat ze op dit gebied hebben bereikt. In een interview vertellen zij – in een over-en-weer-spervuur dat hun jarenlange samenwerking verraadt – over hun werkwijze en waarom zij daaraan zoveel plezier beleven.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Daarnaast vindt u praktijkgerichte nascholing: geaccrediteerde e-learnings, web-tv’s en toetsen. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

TPO De Praktijk

TPO De Praktijk is het tijdschrift voor praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die zich graag ontwikkelen in hun vak. In het tijdschrift vindt u casuïstiek, achtergrondartikelen over aandoeningen en de laatste wetenschappelijke inzichten. Ook brengt de redactie actualiteiten, inspirerende interviews en reportages over interessante projecten.
Het tijdschrift wordt samengesteld door een vakkundige reactie, die bestaat uit praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die dagelijks in de praktijk werken.
TPO De Praktijk is een uitgave van het Nederlands Huisartsengenootschap en uitgeverij Bohn Stafleu van Loghum, in samenwerking met de afdeling Praktijkverpleegkundigen en Praktijkondersteuners van V&VN.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 6/2011

TPO - De Praktijk 6/2011 Naar de uitgave