Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-12-2011 | Prikkels | Uitgave 6/2011

TPO - De Praktijk 6/2011

Overbelasting mantelzorgers

Tijdschrift:
TPO - De Praktijk > Uitgave 6/2011
Auteur:
Suzan Senczuk
Belangrijke opmerkingen
Wijkverpleegkundige
In de rubriek Prikkels staan resultaten van kleinschalige, praktijkgerichte onderzoeken die praktijkondersteuners of verpleegkundig specialisten uitvoeren in de eigen praktijk als afstudeerproject. Deze projecten leveren vaak handige tools op die ook nuttig zijn voor andere praktijken. In deze aflevering beschrijft Suzan Senczuk, wijkverpleegkundige en praktijkondersteuner in Brunssum, haar onderzoek naar mantelzorg.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Daarnaast vindt u praktijkgerichte nascholing: geaccrediteerde e-learnings, web-tv’s en toetsen. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

TPO De Praktijk

TPO De Praktijk is het tijdschrift voor praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die zich graag ontwikkelen in hun vak. In het tijdschrift vindt u casuïstiek, achtergrondartikelen over aandoeningen en de laatste wetenschappelijke inzichten. Ook brengt de redactie actualiteiten, inspirerende interviews en reportages over interessante projecten.
Het tijdschrift wordt samengesteld door een vakkundige reactie, die bestaat uit praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die dagelijks in de praktijk werken.
TPO De Praktijk is een uitgave van het Nederlands Huisartsengenootschap en uitgeverij Bohn Stafleu van Loghum, in samenwerking met de afdeling Praktijkverpleegkundigen en Praktijkondersteuners van V&VN.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 6/2011

TPO - De Praktijk 6/2011 Naar de uitgave

Buitenlands nieuws

Integrale zorgbenadering