Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-02-2007 | Inleiding | Uitgave 1/2007

Tijdschrift voor Psychotherapie 1/2007

Inleiding

Tijdschrift:
Tijdschrift voor Psychotherapie > Uitgave 1/2007
Auteur:
Eliane Collumbien

Samenvatting

Het begin van een jaar is altijd een geschikt moment om de blik op de toekomst te richten. Op het terrein van de psychotherapie denk ik aan de in volle gang zijnde ontwikkeling van de DSM V, die zijn beslag moet krijgen rond 2012. De ‘mal’ van de DSM-IV-classificatie was de afgelopen twaalf jaar een belangrijk richtinggevend principe in patiëntenselectie en onderzoek. Wat de aanpassing van die mal voor toekomstig onderzoek gaat betekenen, valt nu niet te zeggen.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Tijdschrift voor Psychotherapie

Het Tijdschrift voor Psychotherapie biedt informatie over nieuwe ontwikkelingen in de psychotherapie in binnen- en buitenland, over opleidingen, over wetenschappelijk onderzoek, over casuïstiek, over boeken en congressen.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 1/2007

Tijdschrift voor Psychotherapie 1/2007 Naar de uitgave