Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-02-2011 | DE KLEUR VAN MIJN VAK | Uitgave 1/2011

TPO - De Praktijk 1/2011

‘Ik wil eerst ervaring opdoen in de thuiszorg’

Tijdschrift:
TPO - De Praktijk > Uitgave 1/2011
Auteur:
Susan Umans
Twee witte thuiszorgjasjes en een paar witte sokken hangen te drogen aan een rek in de moderne keuken van Suzan Senczuk. Het steriele wit staat in schril contrast met het rood dat deze pas afgestudeerde praktijkondersteuner kiest als kleur van haar vak. Haar antwoord op de vraag waarom is simpel: ‘Ik voer het vak met veel liefde uit’. Hoewel een tikje terughoudend, praat ze met veel passie over haar werk in de thuiszorg, waar ze bewust voor koos om meer ervaring op te doen als verzorgende.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Daarnaast vindt u praktijkgerichte nascholing: geaccrediteerde e-learnings, web-tv’s en toetsen. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

TPO De Praktijk

TPO De Praktijk is het tijdschrift voor praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die zich graag ontwikkelen in hun vak. In het tijdschrift vindt u casuïstiek, achtergrondartikelen over aandoeningen en de laatste wetenschappelijke inzichten. Ook brengt de redactie actualiteiten, inspirerende interviews en reportages over interessante projecten.
Het tijdschrift wordt samengesteld door een vakkundige reactie, die bestaat uit praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die dagelijks in de praktijk werken.
TPO De Praktijk is een uitgave van het Nederlands Huisartsengenootschap en uitgeverij Bohn Stafleu van Loghum, in samenwerking met de afdeling Praktijkverpleegkundigen en Praktijkondersteuners van V&VN.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 1/2011

TPO - De Praktijk 1/2011 Naar de uitgave

OriginalPaper

E-learning STIVORO

WEET JE DIT?

Vragen

WEET JE DIT?

Antwoorden

TWIETS

Pufjes