Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-10-2009 | Specialisatie | Uitgave 5/2009

Standby 5/2009

Identificatie van onbekende doden aan de hand van het gebit

Tijdschrift:
Standby > Uitgave 5/2009
Auteurs:
Doreth van den Heuvel, Yvonne Maassen

Samenvatting

Tijdens de cursus ‘Letsel... denk aan lichamelijk geweld’ van de NVT op 17 april jl. kwam het onderwerp identificatie van onbekende doden aan de hand van het gebit aan bod. Daarbij werd ook aandacht besteed aan de juridische aspecten en de mogelijke rol van de tandarts. Deze duopresentatie werd gegeven door Frithjof Kroon (kaakchirurg en forensisch odontoloog) en Doreth van den Heuvel (juriste en praktijkmanager afdeling Kaakchirurgie).

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Standby

Standby is volledig afgestemd op het vakgebied van de tandartsassistent. Het geeft informatie over actuele ontwikkelingen in de tandheelkunde, behandelt praktijkvoorbeelden, geeft interessante achtergrondinformatie over arbeidsomstandigheden en bespreekt cursussen en vakliteratuur. Veel aandacht wordt besteed aan praktijkverhalen van andere assistenten en interviews met assistenten naar aanleiding van een stelling. Kortom, Standby is onmisbaar voor de tandartsassistent.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 5/2009

Standby 5/2009 Naar de uitgave

Agenda

Agenda