Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-10-2009 | Stelling | Uitgave 5/2009

Standby 5/2009

Het beroep van tandarts wordt uitgehold door taakdelegatie

Tijdschrift:
Standby > Uitgave 5/2009
Auteur:
Marijke Simons

Samenvatting

Nu preventieassistenten steeds meer zelfstandige handelingen verrichten bij de patiënt (zoals het maken van afdrukken, röntgenfoto’s, het verrichten van sealants en kleine restauraties, tandsteen verwijderen, voorlichting geven) en sommige tandartsen ook taken als restauraties delegeren naar de mondhygiënist, rijst de vraag of het beroep van tandarts op de helling staat, of beter gezegd: uitgehold gaat worden. Vier tandartsassistenten geven gevraagd hun mening.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Standby

Standby is volledig afgestemd op het vakgebied van de tandartsassistent. Het geeft informatie over actuele ontwikkelingen in de tandheelkunde, behandelt praktijkvoorbeelden, geeft interessante achtergrondinformatie over arbeidsomstandigheden en bespreekt cursussen en vakliteratuur. Veel aandacht wordt besteed aan praktijkverhalen van andere assistenten en interviews met assistenten naar aanleiding van een stelling. Kortom, Standby is onmisbaar voor de tandartsassistent.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 5/2009

Standby 5/2009 Naar de uitgave