Skip to main content
Top

2005 | OriginalPaper | Hoofdstuk

Hoofdstuk 19 De voedingsdienst

Auteurs : C.A.M. Hutten-Groot, Drs. J.G.M. Hutten

Gepubliceerd in: Werken in de zorg Leerboek

Uitgeverij: Bohn Stafleu van Loghum

share
DELEN

Deel dit onderdeel of sectie (kopieer de link)

  • Optie A:
    Klik op de rechtermuisknop op de link en selecteer de optie “linkadres kopiëren”
  • Optie B:
    Deel de link per e-mail

Samenvatting

De voedingsdienst moet het menuplan maken, inkopen doen, bewaren, bereiden, garneren, verdelen en serveren. Verder moet zij afval verwerken, reinigen en opruimen en zij moeten de maaltijdkaarten verwerken.
Metagegevens
Titel
Hoofdstuk 19 De voedingsdienst
Auteurs
C.A.M. Hutten-Groot
Drs. J.G.M. Hutten
Copyright
2005
Uitgeverij
Bohn Stafleu van Loghum
DOI
https://doi.org/10.1007/978-90-313-9778-5_19