Skip to main content
Top

2005 | OriginalPaper | Hoofdstuk

Hoofdstuk 18 Dekken, serveren, afruimen en afwassen

Auteurs : C.A.M. Hutten-Groot, Drs. J.G.M. Hutten

Gepubliceerd in: Werken in de zorg Leerboek

Uitgeverij: Bohn Stafleu van Loghum

share
DELEN

Deel dit onderdeel of sectie (kopieer de link)

  • Optie A:
    Klik op de rechtermuisknop op de link en selecteer de optie “linkadres kopiëren”
  • Optie B:
    Deel de link per e-mail

Samenvatting

Dekken, serveren, afruimen en afwassen zijn belangrijke onderdelen van de maaltijdverzorging. Besteed hier voldoende aandacht aan. Vraag altijd eerst naar de gewoonten en wensen van de zorgvrager. Vooral in de thuiszorg kun je met verschillende manieren van dekken en serveren in aanraking komen. Verder is de sfeer rondom de maaltijd ook heel belangrijk.
Metagegevens
Titel
Hoofdstuk 18 Dekken, serveren, afruimen en afwassen
Auteurs
C.A.M. Hutten-Groot
Drs. J.G.M. Hutten
Copyright
2005
Uitgeverij
Bohn Stafleu van Loghum
DOI
https://doi.org/10.1007/978-90-313-9778-5_18