Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-08-2017 | In de praktijk | Uitgave 5/2017

GZ - Psychologie 5/2017

Hoe kunnen we kinderen ondersteunen in hun rouwproces?

Tijdschrift:
GZ - Psychologie > Uitgave 5/2017
Auteurs:
Mariken Spuij, Paul Boelen
Belangrijke opmerkingen
In deze rubriek vindt u gevalsbeschrijvingen met reflectie op de inhoud.
Dr. Mariken Spuij is Klinisch Psycholoog en universitair docent bij de afdeling Pedagogische Wetenschappen van de Universiteit Utrecht.
Prof. Dr. Paul Boelen is Klinisch Psycholoog/Psychotherapeut en hoogleraar klinische psychologie aan de Universiteit Utrecht. Hij is hoogleraar bij Arq Psychotrauma Expert Groep.

Samenvatting

Het boek Rouw bij kinderen en jongeren 1 geeft inzicht in verliesverwerking bij kinderen en biedt hulpverleners en opvoeders handvatten voor een goede ondersteuning van hun rouwproces. Naar aanleiding van de publicatie schreven de auteurs hierover een artikel.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

GZ-Psychologie

GZ-Psychologie is een onafhankelijk tijdschrift en richt zich geheel op de snelgroeiende beroepsgroep van gz-psychologen, waarvan er inmiddels meer dan 15.000 zijn. GZ-Psychologie wil de identiteit en ...

Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 5/2017

GZ - Psychologie 5/2017 Naar de uitgave