Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-04-2013 | Team In Beeld | Uitgave 2/2013

Denkbeeld 2/2013

Het Team Belangenbehartiging Van Alzheimer Nederland

Tijdschrift:
Denkbeeld > Uitgave 2/2013
Auteur:
Anouk Middelkamp
Belangrijke opmerkingen
Kent u ook een team dat in deze rubriek een plaats verdient? Mail dan naar: Denkbeeld@bsl.nl
‘Als team Belangenbehartiging dragen wij de standpunten uit waarmee Alzheimer Nederland opkomt voor mensen met dementie en hun mantelzorgers. Wij stellen de teksten op, zoeken er cijfers bij en verspreiden het standpunt via de pers, onze website, digitale nieuwsbrieven, brieven aan Kamerleden en berichten op Twitter en andere sociale media. Om het jaar houden we een landelijke peiling onder mantelzorgers, de Dementiemonitor Mantelzorg. In 2012 deden hier 2400 mantelzorgers aan mee. Met hun input bepleiten wij bij landelijke en lokale politici, dementieketens en verzekeraars de belangen van mensen met dementie en hun mantelzorgers.’

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijf je als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen jouw vak. Met het online abonnement heb je toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kun je op je gemak en wanneer het jou het beste uitkomt verdiepen in jouw vakgebied.

Denkbeeld

Denkbeeld, het tijdschrift voor Psychogeriatrie, is een populair-wetenschappelijk opinieblad, waarin de oudere mens met psychogeriatrische problemen centraal staat.
Denkbeeld schenkt aandacht aan de oudere mens en de problemen die zich in de latere levensfase kunnen voordoen: van dementie tot angst, van achterdocht tot depressiviteit.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 2/2013

Denkbeeld 2/2013 Naar de uitgave

Doordenker

Beeldvorming

Kleinbeeld

Kort Nieuws