Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-04-2013 | Uitgave 2/2013

Denkbeeld 2/2013

Mission Possible

Consultatie in complexe situaties

Tijdschrift:
Denkbeeld > Uitgave 2/2013
Auteurs:
Ronald Geelen, Dorien Yassa
Belangrijke opmerkingen
BEELD CORBIS, THINKSTOCK
psycholoog en gedragstherapeut;, als consulent betrokken bij het Centrum voor Consultatie en Expertise (CCE) in de regio Zuid.
psycholoog en werkzaam
Met dank aan: M. Kemmeren en A. Dortmans, respectievelijk casemanager en coördinator bij het CCE, en het afdelingsteam van Oostkwartier te Oudenbosch.
Een andere casus over de consultatie vanuit het CCE verscheen in Denkbeeld, 2011/4.
Soms lijkt een situatie uitzichtloos. Is er ondanks alle interne expertise niets met een moeilijke client te beginnen. In dat geval kan een frisse blik van externe deskundigen helpen. Het Centrum voor Consultatie en Expertise (CCE) biedt die blik.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijf je als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen jouw vak. Met het online abonnement heb je toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kun je op je gemak en wanneer het jou het beste uitkomt verdiepen in jouw vakgebied.

Denkbeeld

Denkbeeld, het tijdschrift voor Psychogeriatrie, is een populair-wetenschappelijk opinieblad, waarin de oudere mens met psychogeriatrische problemen centraal staat.
Denkbeeld schenkt aandacht aan de oudere mens en de problemen die zich in de latere levensfase kunnen voordoen: van dementie tot angst, van achterdocht tot depressiviteit.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 2/2013

Denkbeeld 2/2013 Naar de uitgave

Kleinbeeld

Kort Nieuws