Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-02-2013 | Team in Beeld | Uitgave 1/2013

Denkbeeld 1/2013

Het Buurtzorg Pg-Team

Tijdschrift:
Denkbeeld > Uitgave 1/2013
Auteur:
Bohn Stafleu van Loghum
‘Het Buurtzorg PG-team is voortgekomen uit medewerkers van Buurtzorg Dieren, omdat we hadden gemerkt dat er behoefte was aan specifieke thuiszorg voor mensen met dementie. Op 1 mei 2012 zijn we gestart met acht Buurtzorgmedewerkers. Het team bestaat uit wijkverpleegkundigen en wijkziekenverzorgenden die allemaal affiniteit hebben met deze groep cliënten. Buurtzorg werkt met zelfsturende teams, dus alle beslissingen worden in gezamenlijk overleg genomen.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijf je als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen jouw vak. Met het online abonnement heb je toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kun je op je gemak en wanneer het jou het beste uitkomt verdiepen in jouw vakgebied.

Denkbeeld

Denkbeeld, het tijdschrift voor Psychogeriatrie, is een populair-wetenschappelijk opinieblad, waarin de oudere mens met psychogeriatrische problemen centraal staat.
Denkbeeld schenkt aandacht aan de oudere mens en de problemen die zich in de latere levensfase kunnen voordoen: van dementie tot angst, van achterdocht tot depressiviteit.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 1/2013

Denkbeeld 1/2013 Naar de uitgave

Kleinbeeld

Dementie app

Doordenker

Meetkunde