Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-02-2013 | Cursussen en opleidingen | Uitgave 1/2013

Standby 1/2013

Het belang van de agenda in de tandartspraktijk

Tijdschrift:
Standby > Uitgave 1/2013
Auteur:
Lienke Neef
Wie heeft er tegenwoordig niet een overvolle agenda? Sporten, een sociaal leven, avondje eten met vrienden en nog zo veel meer… De een heeft een digitale, de ander een papieren. Zonder kunnen we eigenlijk niet meer. Maar hoe zit het met de agenda op je werk? Deel je die efficiënt in of zou je dat kunnen verbeteren? Wat valt daar allemaal over te leren? En hoe coördineer je dat allemaal? Op de gecombineerde cursus Agendaplanning en de coördinerende assistente van Edin werd uitgelegd hoe je een goede planning kunt maken voor jezelf, voor de organisatie als geheel en voor de afspraken van patiënten in het bijzonder. Ten slotte komt de hele praktijkorganisatie samen in de agenda.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL Tandarts Totaal houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit abonnement krijgt u tijdschrift TandartsPraktijk in de bus, heeft u toegang tot een groot aantal tandheelkundige boeken en geaccrediteerde nascholing, waaronder de TP Kennistoetsen. Alles in uw eigen tijd en wanneer het u het beste uitkomt. Op BSL Tandarts Totaal vindt u betrouwbare en actuele vakinformatie om u nóg beter te maken in uw vak.


Standby

Standby is volledig afgestemd op het vakgebied van de tandartsassistent. Het geeft informatie over actuele ontwikkelingen in de tandheelkunde, behandelt praktijkvoorbeelden, geeft interessante achtergrondinformatie over arbeidsomstandigheden en bespreekt cursussen en vakliteratuur. Veel aandacht wordt besteed aan praktijkverhalen van andere assistenten en interviews met assistenten naar aanleiding van een stelling. Kortom, Standby is onmisbaar voor de tandartsassistent.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 1/2013

Standby 1/2013 Naar de uitgave

Column Ditte

Weer zo’n kei