Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-02-2013 | Achtergrond | Uitgave 1/2013

Standby 1/2013

Nooit meer tand en poetsen...?

Tijdschrift:
Standby > Uitgave 1/2013
Auteur:
Marijke Simons
In deze Standby een bijzondere bijdrage over een profielwerkstuk dat tandheelkunde tot onderwerp heeft. Drie 6-vwo-leerlingen van het Leidsche Rijn College, Utrecht, hebben de eerste prijs in de wacht gesleept met hun profielwerkstuk ‘Nooit meer poetsen’. Zij onderzochten of het zogenoemde lotuseffect ook gebruikt zou kunnen worden bij de bestrijding van tandplak. Een revolutionair idee dat op unieke wijze onderzocht werd en door de jury van het Profielwerkstuk Volksgezondheid 2012 beloond werd met een geldprijs van 500 euro.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL Tandarts Totaal houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit abonnement krijgt u tijdschrift TandartsPraktijk in de bus, heeft u toegang tot een groot aantal tandheelkundige boeken en geaccrediteerde nascholing, waaronder de TP Kennistoetsen. Alles in uw eigen tijd en wanneer het u het beste uitkomt. Op BSL Tandarts Totaal vindt u betrouwbare en actuele vakinformatie om u nóg beter te maken in uw vak.


Standby

Standby is volledig afgestemd op het vakgebied van de tandartsassistent. Het geeft informatie over actuele ontwikkelingen in de tandheelkunde, behandelt praktijkvoorbeelden, geeft interessante achtergrondinformatie over arbeidsomstandigheden en bespreekt cursussen en vakliteratuur. Veel aandacht wordt besteed aan praktijkverhalen van andere assistenten en interviews met assistenten naar aanleiding van een stelling. Kortom, Standby is onmisbaar voor de tandartsassistent.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 1/2013

Standby 1/2013 Naar de uitgave

Column Ditte

Weer zo’n kei