Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-02-2013 | Hygiëne en infectiepreventie | Uitgave 1/2013

Standby 1/2013

Prikaccidenten en ‘voorkomen is beter dan genezen’ spatletsels, deel 2;

Tijdschrift:
Standby > Uitgave 1/2013
Auteur:
Maria van Vries
In deel 1 hebben jullie kunnen lezen wat we verstaan onder een prik- en snijaccident en spatletsel, en welke maatregelen je dient te nemen wanneer je een accident overkomt. In dit deel komen de maatregelen aan de orde die je kunt treffen om prik- en snijaccidenten en spatletsels te voorkomen. Wat is er wettelijk vastgelegd wat betreft het recappen? Uit diverse onderzoeken blijkt dat dit tot (te) veel prikaccidenten leidt die de gezondheid in gevaar brengen. Welke hulpmiddelen zijn er op de (dentale) markt om te voldoen aan het zogenoemde recappen van injectienaalden?

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL Tandarts Totaal houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit abonnement krijgt u tijdschrift TandartsPraktijk in de bus, heeft u toegang tot een groot aantal tandheelkundige boeken en geaccrediteerde nascholing, waaronder de TP Kennistoetsen. Alles in uw eigen tijd en wanneer het u het beste uitkomt. Op BSL Tandarts Totaal vindt u betrouwbare en actuele vakinformatie om u nóg beter te maken in uw vak.


Standby

Standby is volledig afgestemd op het vakgebied van de tandartsassistent. Het geeft informatie over actuele ontwikkelingen in de tandheelkunde, behandelt praktijkvoorbeelden, geeft interessante achtergrondinformatie over arbeidsomstandigheden en bespreekt cursussen en vakliteratuur. Veel aandacht wordt besteed aan praktijkverhalen van andere assistenten en interviews met assistenten naar aanleiding van een stelling. Kortom, Standby is onmisbaar voor de tandartsassistent.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 1/2013

Standby 1/2013 Naar de uitgave