Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-04-2014 | Ontmoeting | Uitgave 2/2014

Denkbeeld 2/2014

Grenzeloos

Tijdschrift:
Denkbeeld > Uitgave 2/2014
Auteur:
Carolien Smits
Belangrijke opmerkingen
Tekst Carolien smits
Beeld Simon van kessel/twinmedia

Samenvatting

Wim is ergens in de zestig of zeventig. Ik ken hem nu al een tijdje, van de taichiles. Een uitje, zegt hij zelf. Wim is van huis uit boer, maar wat hij in zijn leven vooral geoogst heeft zijn de lasten van de mantelzorger. Een film over zijn leven zou al gauw ongeloofwaardig lijken door de overdaad aan leed en zorgen.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Denkbeeld

Denkbeeld, het tijdschrift voor Psychogeriatrie, is een populair-wetenschappelijk opinieblad, waarin de oudere mens met psychogeriatrische problemen centraal staat.
Denkbeeld schenkt aandacht aan de oudere mens en de problemen die zich in de latere levensfase kunnen voordoen: van dementie tot angst, van achterdocht tot depressiviteit.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 2/2014

Denkbeeld 2/2014 Naar de uitgave

Kleinbeeld

De contactkast

Redactioneel

Even Leo bellen