Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-04-2014 | Uitgave 2/2014

Denkbeeld 2/2014

‘Familiezorg is geen kunstje’

Kiezen voor een andere manier van werken

Tijdschrift:
Denkbeeld > Uitgave 2/2014
Auteur:
Theo Royers
Belangrijke opmerkingen
Tekst Theo royers
Beeld Sabine joosten/hollandse hoogte; Thinkstock
Theo Royers is redacteur van Denkbeeld.

Samenvatting

‘Een radicale cultuuromslag in de zorg.’ Zo noemen ze het zelf bij de Regionale Stichting Zorgorganisatie Kempen (RSZK) in Bladel en omgeving. Men introduceerde er de ‘zorgdriehoek’ en gaf familie en vrienden van de bewoners een gelijkwaardige plaats in de interne dementiezorgketen. Redacteur Theo Royers ging er kijken.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Denkbeeld

Denkbeeld, het tijdschrift voor Psychogeriatrie, is een populair-wetenschappelijk opinieblad, waarin de oudere mens met psychogeriatrische problemen centraal staat.
Denkbeeld schenkt aandacht aan de oudere mens en de problemen die zich in de latere levensfase kunnen voordoen: van dementie tot angst, van achterdocht tot depressiviteit.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 2/2014

Denkbeeld 2/2014 Naar de uitgave