Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-12-2013 | Journaal | Uitgave 6/2013

TPO - De Praktijk 6/2013

Glykemische index

Tijdschrift:
TPO - De Praktijk > Uitgave 6/2013
Auteur:
Sietsche van Gunst
Er is veel te doen over koolhydraten: volgens de diverse koolhydraatarme diëten kun je ze het beste helemaal niet eten en als je dat dan toch doet, eet dan liefst die met een lage glykemische index. Of dit advies leidt tot een betere gezondheid is de vraag. Het Voedingscentrum laat via haar website weten dat er onvoldoende bewijs is dat voeding met een lage glykemische index het risico op chronische ziekten vermindert. Maar andere onderzoeken laten toch een licht positief effect zien.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Daarnaast vindt u praktijkgerichte nascholing: geaccrediteerde e-learnings, web-tv’s en toetsen. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

TPO De Praktijk

TPO De Praktijk is het tijdschrift voor praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die zich graag ontwikkelen in hun vak. In het tijdschrift vindt u casuïstiek, achtergrondartikelen over aandoeningen en de laatste wetenschappelijke inzichten. Ook brengt de redactie actualiteiten, inspirerende interviews en reportages over interessante projecten.
Het tijdschrift wordt samengesteld door een vakkundige reactie, die bestaat uit praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die dagelijks in de praktijk werken.
TPO De Praktijk is een uitgave van het Nederlands Huisartsengenootschap en uitgeverij Bohn Stafleu van Loghum, in samenwerking met de afdeling Praktijkverpleegkundigen en Praktijkondersteuners van V&VN.

Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 6/2013

TPO - De Praktijk 6/2013 Naar de uitgave