Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-02-2020 | Uit de praktijk | Uitgave 1/2020

TPO - De Praktijk 1/2020

Gecombineerde leefstijlinterventie werkt beter

Tijdschrift:
TvPO > Uitgave 1/2020
Auteur:
Gerda Keizer
De laatste jaren is er veel aandacht voor anders eten, meer bewegen, minder pillen en minder kilo's. Zorgverleners, zorgverzekeraars en gemeenten zien hiervan het belang in en slaan de handen ineen om gestalte te geven aan Gecombineerde Leefstijl Interventies, want er is meer nodig dan alleen een beweeg- en voedingsadvies. Hoe pakken ze dat in Amersfoort aan? ...

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal blijft u op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in uw vak en bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot zo'n 30 boeken huisartsgeneeskunde en 3 vaktijdschriften. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

TPO De Praktijk

TPO De Praktijk is het tijdschrift voor praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die zich graag ontwikkelen in hun vak. In het tijdschrift vindt u casuïstiek, achtergrondartikelen over aandoeningen en de laatste wetenschappelijke inzichten. Ook brengt de redactie actualiteiten, inspirerende interviews en reportages over interessante projecten.
Het tijdschrift wordt samengesteld door een vakkundige reactie, die bestaat uit praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die dagelijks in de praktijk werken.
TPO De Praktijk is een uitgave van het Nederlands Huisartsengenootschap en uitgeverij Bohn Stafleu van Loghum, in samenwerking met de afdeling Praktijkverpleegkundigen en Praktijkondersteuners van V&VN.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 1/2020

TPO - De Praktijk 1/2020 Naar de uitgave

Kennisquiz antwoorden

Antwoorden